Quesadillas de roșii și Mozzarella cu busuioc

Quesadillas de roșii și Mozzarella cu busuioc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 666 calorii. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați nuci de pin, tortilla de făină, busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Quesadillas de dovlecei, roșii și Mozzarella, Quesadillas de roșii și busuioc, și Roșii, Busuioc + Cuscus Mozzarella.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mediu. Aranjați 4 dintre tortilla pe o tăietură. Aranjați mozzarella și roșiile pe tortilla, lăsând goală o margine de 1 inch. Se condimentează cu 1/2 linguriță de sare și piper și se acoperă cu tortilele rămase. Într-un castron mediu, combinați busuiocul, nucile de pin, uleiul și sarea rămasă; pus deoparte. Gătiți quesadillas în jurul perimetrului grătarului până când brânza se topește și tortilele sunt crocante și aurii, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Tăiați imediat quesadillas în pene și serviți cu salata de busuioc.Bacsis: în loc să grătiți quesadillas, încercați să le fierbeți. Aranjați-le pe o foaie de copt și fierbeți, întorcându-le o dată, până când brânza se topește și tortilele se rumenesc.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Dragonette beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.