Quesadillas de pui la grătar Balsamic cu căpșuni și slănină

Rețeta Quesadillas de pui la grătar balsamic cu căpșuni și slănină este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 1 și costă 2,61 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 703 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă, căpșuni, sriracha și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma căpșunile, puteți urma acest fel principal cu Clătite cu căpșuni ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 3472 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată balsamică de pui și căpșuni la grătar, Salată de pui la grătar cu căpșuni și Balsamic, și Pizza balsamică cu căpșuni și pui cu ceapă dulce și slănină afumată.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la foc mediu, așezați tortilla în tigaie, presărați jumătate din brânză peste jumătate din tortilla, urmată de căpșuni, pui, slănină, ceapă, reducere balsamică, sriracha, coriandru și brânza rămasă.Îndoiți tortilla în jumătate de umplutură și gătiți până când quesadilla se rumeneste pe ambele părți și brânza se topește, aproximativ 2-4 minute pe fiecare parte.