Quesadillas de pui la grătar Balsamic cu căpșuni și slănină

Quesadillas de pui la grătar Balsamic cu căpșuni și slănină
Rețeta Quesadillas de pui la grătar balsamic cu căpșuni și slănină este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 1 și costă 2,61 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 703 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă, căpșuni, sriracha și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma căpșunile, puteți urma acest fel principal cu Clătite cu căpșuni ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 3472 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată balsamică de pui și căpșuni la grătar, Salată de pui la grătar cu căpșuni și Balsamic, și Pizza balsamică cu căpșuni și pui cu ceapă dulce și slănină afumată.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie la foc mediu, așezați tortilla în tigaie, presărați jumătate din brânză peste jumătate din tortilla, urmată de căpșuni, pui, slănină, ceapă, reducere balsamică, sriracha, coriandru și brânza rămasă.Îndoiți tortilla în jumătate de umplutură și gătiți până când quesadilla se rumeneste pe ambele părți și brânza se topește, aproximativ 2-4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
ReducereReducere
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
SrirachaSriracha
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 68 de dolari pe sticlă.
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
2007 a fost declarat a fi cea mai mare epocă ne-ar vedea în viețile noastre în California. Acest pinot noir special din Anderson Valley este din Podgoria Balo, care este situată direct peste drum de vinăria și Podgoria Golden Eye. Podgoria este unul dintre rarele site-uri pinot noir care insistă să dorească să producă vinuri masive. Fructele și structura sunt uriașe. Acest vin va îmbătrâni frumos încă 20 de ani. Bucurați-vă acum sau cumpărați o cutie pentru a bea în următorul deceniu sau două.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții1
Scor De Sănătate13
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista