Rețeta de carne de porc Quesadillas cu Salsa proaspătă ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 30 minute. Pentru $ 1.95 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 591 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, carne de porc, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Quesadillas de legume cu Salsa proaspătă, Împachetări de porc cu salsa Tomatillo proaspătă, și Împachetări de porc cu salsa Tomatillo proaspătă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ardei și ceapă; gatiti 4-5 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand ocazional. Se amestecă carnea de porc, sarea și piperul; se încălzește. Între timp, într-un castron mic, combinați ingredientele salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ardei
Ceapă
Dientes De Ajo
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Puneți tortilla pe o tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Strat o jumătate din fiecare tortilla cu 1/4 cana de branza, 1 cana amestec de porc și 2 linguri de brânză; ori alte jumătate peste umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Brânză
Carne De Porc
5
Gatiti la foc mediu 1-2 minute pe fiecare parte sau pana se topeste maro auriu si branza.