Quesadillas De Crab
Nevoie de un pescatarian hor d ' oeuvre? Crab Quesadillas ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $ 2.51 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 270 calorii, 18g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați smântână, ceapă verde, cilantro și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Quesadillas De Crab, Quesadillas De Crab, și Quesadillas De Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente, amestecând bine.
Presărați 2 linguri de brânză peste fiecare tortilla. Împărțiți amestecul de crab uniform între tortilla. Îndoiți în jumătate, apăsând ușor pentru a sigila.
Așezați tortilele umplute pe o foaie de copt. Se fierbe timp de 1 minut sau până când tortilla se rumeneste ușor.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Aubert Lauren Vineyard Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 139 de dolari pe sticlă.
![Aubert Lauren Vineyard Chardonnay]()
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă de coasta Sonoma întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt clasice Lauren cu nuanțe de lămâie-minerală, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromaticele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este cu mai multe fațete, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația gurii prezintă o notă de vârf a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate tulbure care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația minimă intervențională.