Quesadillas Confit De Rață

Duck Confit Quesadillas ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 583 calorii, 37g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, tortilla de făină, brânză de capră din bușteni și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Confit De Rață, Rață Confit, și Confit De Rață.
Instrucțiuni
Gatiti rața, cu pielea în jos, acoperită, într-o tigaie mare antiaderentă, la foc moderat-mic, până când pielea este bine rumenită și crocantă și rața este încălzită, 15 până la 20 de minute.
Scoateți rața și turnați din tigaie toată grăsimea cu excepția a 1 linguriță și rezervați. Gatiti ceapa in grasimea de rata ramasa la foc moderat pana cand este crocanta si rumenita, aproximativ 10 minute.
Adăugați 3 linguri de apă în tigaie și răzuiți fundul tigaiei până când apa se evaporă.
Scoateți pielea din rață și rezervați. Se toacă carnea și se pune într-un castron mediu.
Așezați pielea de rață înapoi în tigaie și gătiți la foc moderat, până când pielea este crocantă, aproximativ 5 minute.
Scoateți pielea din tigaie, tocați și puneți în același castron cu carnea mărunțită.
Se toarnă toată grăsimea de rață din tigaie și se rezervă grăsimea.
Așezați 1 tortilla pe suprafața de lucru și întindeți 1 lingură de brânză de capră, 2 linguri de ceapă, 1/2 cană din amestecul de rață și 1 lingură de scallions deasupra unei tortilla.
Așezați o altă tortilla deasupra scallionilor.
Periați o tigaie antiaderentă cu 1/2 linguriță de grăsime de rață rezervată la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. Gatiti quesadilla intorcand o data, pana devine aurie, aproximativ 6 minute. Repetați cu ingredientele rămase și serviți imediat.
BYOC: ce nu poți arunca într-o quesadilla? Încercați niște brânză Monterey Jack sau niște jalapenos murat.