Quesadillas Confit De Rață

Quesadillas Confit De Rață
Duck Confit Quesadillas ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 583 calorii, 37g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, tortilla de făină, brânză de capră din bușteni și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Confit De Rață, Rață Confit, și Confit De Rață.

Instrucțiuni

1
Gatiti rața, cu pielea în jos, acoperită, într-o tigaie mare antiaderentă, la foc moderat-mic, până când pielea este bine rumenită și crocantă și rața este încălzită, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți rața și turnați din tigaie toată grăsimea cu excepția a 1 linguriță și rezervați. Gatiti ceapa in grasimea de rata ramasa la foc moderat pana cand este crocanta si rumenita, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați 3 linguri de apă în tigaie și răzuiți fundul tigaiei până când apa se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți pielea din rață și rezervați. Se toacă carnea și se pune într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
5
Așezați pielea de rață înapoi în tigaie și gătiți la foc moderat, până când pielea este crocantă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Scoateți pielea din tigaie, tocați și puneți în același castron cu carnea mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se toarnă toată grăsimea de rață din tigaie și se rezervă grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Așezați 1 tortilla pe suprafața de lucru și întindeți 1 lingură de brânză de capră, 2 linguri de ceapă, 1/2 cană din amestecul de rață și 1 lingură de scallions deasupra unei tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Rață întreagăRață întreagă
9
Așezați o altă tortilla deasupra scallionilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
10
Periați o tigaie antiaderentă cu 1/2 linguriță de grăsime de rață rezervată la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. Gatiti quesadilla intorcand o data, pana devine aurie, aproximativ 6 minute. Repetați cu ingredientele rămase și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
BYOC: ce nu poți arunca într-o quesadilla? Încercați niște brânză Monterey Jack sau niște jalapenos murat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Salsa De Rosii-ChipotleSalsa De Rosii-Chipotle

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Calvet Cremant de Bordeaux Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Frumos corp galben auriu cu bule foarte fine și persistente.Nas expresiv de fructe galbene și brioșă. Gust proaspăt și echilibrat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista