Quesadilla de pui și Avocado

Quesadilla de pui și Avocado
Reteta de pui si Avocado Quesadillan este gata în aproximativ 27 de minute și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4 și costă 1,91 USD pe porție. O porție conține 482 calorii, 27G de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză Monterey jack, tortilla de porumb, frunze de cilantro și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Quesadilla De Pui Cu Avocado, Quesadilla De Avocado Și Ouă, și Bacon Avocado Și Quesadilla De Ouă.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie sau o tavă robustă din fontă la foc mediu-mare. Când grătarul este fierbinte, așezați 1 tortilla pe tavă și presărați 1/8 din brânză pe tortilla. Se acoperă cu 1/4 din amestecul de pui, 1/4 din avocado, 1/4 din ardei iute verzi și 1/4 din coriandru și încă 1/8 din brânză. Sus cu o altă tortilla. Când brânza începe să se topească, răsturnați cu o spatulă largă și continuați să gătiți până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Scoateți din tavă la placa de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Tăiați în 4 bucăți. Repetați procesul de încă 3 ori.
4
Se servește cu smântână fără grăsimi pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Fără GrăsimiSmântână Fără Grăsimi

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe gust.
DificultateNormal
Gata În27 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista