Quesadilla cu brânză de capră, sparanghel, ciuperci și salsa Tomatillo prăjită
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Quesadilla cu brânză de capră, sparanghel, ciuperci și prăjită Tomatillo Salsan un try. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 408 calorii, 17g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, tomatillos, chardonnay și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Paste cu brânză de capră, pui, sparanghel și ciuperci, Clătite coapte cu sparanghel, praz, ciuperci și brânză de capră, și 10 Top Tomatillo s și Tomatillo prăjită și salsa de măsline verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și adăugați 2 linguri de ulei de măsline.
Sotati sparanghelul, ciupercile si ceapa, aproximativ 4 minute.
Adăugați vinul și puțină sare și piper. Reduceți căldura la minim și fierbeți, aproximativ 5 minute.
Înfășurați tomatillos și chiles în folie de aluminiu și așezați peste o flacără deschisă timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Transferați într-un blender cu cățelul de usturoi și 1/3 cană de apă. Se amestecă până se omogenizează. Gustați și condimentați cu sare și piper.
Înfășurați tortilele într-o cârpă curată și umedă și puneți-le în cuptorul cu microunde timp de 2 minute.
Umpleți fiecare tortilla cu puțină brânză jack și aproximativ 1 lingură de umplutură de sparanghel. Ori în jumătate ca un taco.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline. Pan-prăjiți quesadilele pliate în loturi până devin aurii și crocante, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Puneți deoparte pe prosoape de hârtie pentru a scurge orice ulei.
Serviți fiecare quesadilla cu niște brânză de capră mărunțită deasupra și garnisiți cu cilantro proaspăt.