Pătrunjelul A Zdrobit Cartofii
Pătrunjelul zdrobit cartofii este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 80 de calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați smântână, cartofi, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Pătrunjelul A Zdrobit Cartofi Noi, Cartofi zdrobiți cu brânză de capră și pătrunjel, și Cartofi Noi Zdrobiți Cu Mazăre Proaspătă, Pătrunjel Și Arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 3 litri, puneți cartofii și usturoiul; adăugați suficientă apă pentru a acoperi.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți; fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Scurgeți cartofii, rezervând lichid de gătit.
În cratiță, mash cartofi, usturoi, patrunjel, sare și piper cu masher de cartofi doar până la cocoloase. Adăugați treptat aproximativ 1/4 cană de lichid de gătit, zdrobind până se combină, dar încă plin de cocoloașe. Se amestecă smântâna.