Pătrunjel-Lămâie Gremolata

Pătrunjel-Lămâie Gremolata
Pătrunjel-lămâie Gremolatan este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 1 porții. Pentru $ 3.29 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 400 calorii, 2G de proteine, și 43G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o farfurie. Un amestec de sare, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 83%. Încercați Bisque de anghinare cu gremolata de pătrunjel-lămâie, Pește Întreg Copt În Sare De Mare Cu Gremolata De Pătrunjel, și Morcovi prăjiți la tigaie cu mentă și pătrunjel Gremolata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, învârtiți pătrunjelul, uleiul de măsline, coaja de lămâie, usturoiul și piperul până se toacă fin. (Sau cu un cuțit, se toacă pătrunjelul și usturoiul și se pune într-un bol; se amestecă cu ulei, coaja de lămâie și piper.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista