Pătrate de nuci sărate

Pătrate de nuci sărate
Pătratele cu nuci sărate ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Pentru 35 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 145 de calorii , 5 g de proteine și 9 g de grăsimi . Această rețetă servește 30. Această rețetă este apreciată de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți arahide fără coajă, bezele, chipsuri de unt de arahide și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 29% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și pătrate cu nuci de scorțișoară , pătrate cu unt de migdale și ciocolată și pătrate cu migdale lămâie .

Instrucțiuni

1
Puneți jumătate din alune într-un 11 inchi neuns. x 7 inchi. farfurie; puse deoparte. Într-o cratiță mare, topește untul și chipsurile de unt de arahide la foc mic; se amestecă până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Unt De ArahideChipsuri De Unt De Arahide
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați lapte și bezele; se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
4
Se toarnă peste alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
5
Se presară arahidele rămase. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
6
Tăiați în batoane.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista