Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați pătratele de desert Kiwi. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 184 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 28. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați extract de portocale, făină, kiwi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Încercați Kiwi și căpșuni Shortcake pătrate, Desert Kiwi Cu Căpșuni, și Desert de ananas, afine și Kiwi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați făina și zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați untul până se sfărâmă. Apăsați într-un 15-in uns. x 10-in. un 1-in. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se coace la 350 la 16-19 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Într-o cratiță mică, combinați zahărul și amidonul de porumb. Se amestecă în apă până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se ia de pe foc; se amestecă extractul de portocale. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet De Cadou Violet
6
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul și extractul de portocale până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet De Cadou Violet
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se întinde peste crustă. Acoperiți și dați la frigider timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8
Tăiați în 28 de pătrate.
9
Tăiați fiecare kiwi în șapte felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Colorate De Orez Mochi
10
Așezați o felie de kiwi în mijlocul fiecărui pătrat; acoperiți fiecare cu o jumătate de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Prăjituri Colorate De Orez Mochi
11
Periați cu glazură; dați-l la frigider până se fixează.
Desertul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.