Pătrate De Caise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați pătratele de caise. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 90 de calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 32. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr de cofetărie, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pătrate De Caise, Pătrate De Caise, și Pătrate De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie pătrată de 8x8 inci.
Puneți caisele și suficientă apă pentru a le acoperi într-o cratiță mică la foc mediu. Aduceți la fierbere și fierbeți timp de 10 minute.
Se scurge și se răcește, apoi se toacă grosier.
Cremă împreună untul, 1/4 cană zahăr și 1 cană făină până se sfărâmă.
Se presară amestecul în tigaia pregătită și se împachetează.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este ferm și ușor auriu, 20 până la 25 de minute.
Într-un castron mare, amestecați ouăle și zahărul brun până se omogenizează bine.
Combinați 1/3 cană de făină, praf de copt și sare. Se amestecă în amestecul de ouă.
Se amestecă în vanilie, nuci și caise.
Răspândiți amestecul peste stratul copt.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când este ferm.
Lăsați să se răcească pe rafturile de sârmă.
Se taie în bare și se înmoaie în zahărul cofetarilor.