Pătrate De Brânză Limoncello

Pătrate De Brânză Limoncello
Limoncello Cheesecake Squares este un desert care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 326 calorii. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 297 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți lichior de limoncello, zahăr, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 40 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, care nu este atât de mare. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Lichior Limoncello Plus Pătrate De Cheesecake, Prăjitură Cu Brânză Fără Coacere Limoncello, și Tort de lire Limoncello cu umplutură de caș de lămâie Meyer și brânză de capră, cimbru și glazură de Limoncello.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați fundul unei tigaie de 9 pe 9 pe 2 inci cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Măcinați fin biscotti într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați untul topit și 1 lingură de coajă de lămâie și procesați până când firimiturile sunt umezite. Apăsați amestecul de firimituri pe fundul (nu pe părțile laterale) ale tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți până când crusta este aurie, aproximativ 15 minute. Răciți crusta complet pe un suport de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Amestecați ricotta într-un robot de bucătărie curat până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Adăugați crema de brânză și zahărul și amestecați bine, oprind mașina ocazional și răzuind părțile laterale ale bolului de lucru. Amestecați limoncello, vanilie și restul de 2 linguri de coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
LimoncelloLimoncello
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați ouăle 1 la un moment dat și pulsați doar până se amestecă. Răsturnați părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Se toarnă amestecul de brânză peste crusta din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Așezați tigaia într-o tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
11
Turnați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a veni la jumătatea părților laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
12
Coaceți până când cheesecake-ul este auriu și centrul tortului se mișcă ușor când tigaia este agitată ușor, aproximativ 1 oră (tortul va deveni ferm când este rece).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Transferați tortul într-un raft; se răcește 1 oră. Se da la frigider pana cand cheesecake-ul este rece, cel putin 8 ore si pana la 2 zile.
14
Tăiați tortul în pătrate și serviți.
15
* Lichiorul Limoncello poate fi găsit la majoritatea magazinelor de băuturi alcoolice și în departamentul de băuturi alcoolice al unor piețe de specialitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LimoncelloLimoncello
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)

Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes

Cheesecake poate fi asociat cu late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Angel Late Harvest Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Angel Late Harvest Riesling
Angel Late Harvest Riesling
Messina Hof ' s Angel este un vin de desert crocant, dulce, recoltat din ultima culegere de Riesling când strugurii sunt aproape stafide. Perfect cu fructe, cheesecake și deserturi ușoare, dulci de ciocolată.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 40 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista