Pătrate De Brânză Limoncello
Limoncello Cheesecake Squares este un desert care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 326 calorii. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 297 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți lichior de limoncello, zahăr, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 40 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, care nu este atât de mare. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Lichior Limoncello Plus Pătrate De Cheesecake, Prăjitură Cu Brânză Fără Coacere Limoncello, și Tort de lire Limoncello cu umplutură de caș de lămâie Meyer și brânză de capră, cimbru și glazură de Limoncello.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați fundul unei tigaie de 9 pe 9 pe 2 inci cu spray de gătit antiaderent.
Măcinați fin biscotti într-un robot de bucătărie.
Adăugați untul topit și 1 lingură de coajă de lămâie și procesați până când firimiturile sunt umezite. Apăsați amestecul de firimituri pe fundul (nu pe părțile laterale) ale tigaiei pregătite.
Coaceți până când crusta este aurie, aproximativ 15 minute. Răciți crusta complet pe un suport de răcire.
Amestecați ricotta într-un robot de bucătărie curat până se omogenizează.
Adăugați crema de brânză și zahărul și amestecați bine, oprind mașina ocazional și răzuind părțile laterale ale bolului de lucru. Amestecați limoncello, vanilie și restul de 2 linguri de coajă de lămâie.
Adăugați ouăle 1 la un moment dat și pulsați doar până se amestecă. Răsturnați părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Se toarnă amestecul de brânză peste crusta din tigaie.
Așezați tigaia într-o tigaie mare.
Turnați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a veni la jumătatea părților laterale ale tigaiei.
Coaceți până când cheesecake-ul este auriu și centrul tortului se mișcă ușor când tigaia este agitată ușor, aproximativ 1 oră (tortul va deveni ferm când este rece).
Transferați tortul într-un raft; se răcește 1 oră. Se da la frigider pana cand cheesecake-ul este rece, cel putin 8 ore si pana la 2 zile.
Tăiați tortul în pătrate și serviți.
* Lichiorul Limoncello poate fi găsit la majoritatea magazinelor de băuturi alcoolice și în departamentul de băuturi alcoolice al unor piețe de specialitate.
Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes
Cheesecake poate fi asociat cu late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Angel Late Harvest Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Angel Late Harvest Riesling]()
Angel Late Harvest Riesling
Messina Hof ' s Angel este un vin de desert crocant, dulce, recoltat din ultima culegere de Riesling când strugurii sunt aproape stafide. Perfect cu fructe, cheesecake și deserturi ușoare, dulci de ciocolată.