Pătrate De Anghinare
Pătratele de anghinare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 85 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 16. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă verde, brânză elvețiană și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Pătrate De Anghinare, Pătrate De Anghinare, și Pătratele de anghinare ale lui Mignon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți o tigaie mică antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa verde; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați inimile de anghinare și pătrunjelul tocat; amestecați ușor.
Bateți ouăle și albusurile într-un bol mare cu un bici.
Adăugați brânză, iaurt, pesmet și sare; se amestecă bine. Se amestecă amestecul de anghinare.
Întindeți amestecul într-o tigaie pătrată de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când este setat.
Instrucțiuni pentru cuptorul cu microunde: pregătiți pașii 2 și 3 conform instrucțiunilor.
Întindeți amestecul într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit.
Se introduce în cuptorul cu microunde pe o farfurie inversată. Cuptor cu microunde, neacoperit, la medie-mare (70% putere) 11 până la 12 minute sau până la setare, rotind o jumătate de tură la fiecare 3 minute.