Asparagus Spanakopita
Reteta sparanghel Spanakopitan este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un extraordinar lacto ovo vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 12 porții cu 157 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, făină, buruieni de mărar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Alesyasky, Alesyasky, și Alesyasky.
Instrucțiuni
Așezați sparanghelul într-un coș cu aburi.
Se pune peste 1 in. de apă într-o cratiță; se aduce la fierbere. Acoperiți și aburiți timp de 5 minute sau până când sunt fragede.
Așezați o foaie de aluat phyllo într-un 13-in. x 9-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit; tăiați dacă este necesar. Spritz aluat cu spray cu aromă de unt. Repetați straturile de nouă ori. Aranjați deasupra spanacul, brânza feta și sparanghelul. Acoperiți cu o foaie de aluat phyllo; spritz cu spray cu aromă de unt. Repetați, folosind restul phyllo.
Se coace, neacoperit, la 350 cm.timp de 30-35 minute sau până se rumenesc.
Pentru sos, topiți untul într-o cratiță mică. Se amestecă făina până se omogenizează; adăugați treptat lapte. Se amestecă sucul de lămâie, mărarul, cimbru și sare. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Serviți spanakopita cu sos.
Vin recomandat: Moschofilero, Assyrtiko, Agiorgitiko
Spanakopitan în meniu? Încercați să împerecheați cu Moschofilero, Assyrtiko și Agiorgitiko. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Crama Troupis Moschofilero Fteri cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Crama Troupis Moschofilero Fteri
Un vin intens parfumat care combină buchetul de iasomie înflorită de noapte, rodie și citrice.Aroma sa excelentă și gustul ascuțit îl fac un vin care poate fi savurat ca aperitiv, precum și un acompaniament la feluri de mâncare precum paste cu busuioc, pui a la creme, creveți la grătar și plăcinte.