Pătlagină la grătar cu glazură picantă de zahăr brun

Pătlagină la grătar cu glazură picantă de zahăr brun
Patlagina la grătar cu glazură picantă de zahăr brun ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 344 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, miere, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Zahăr Brun Pound Cupcakes Cu Glazură De Unt Maro De La Martha, Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun, și Tort de cafea cu scorțișoară și zahăr cu zahăr brun cu glazură de brânză cremă de vanilie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Ungeți plantanele cu uleiul și grătați până se caramelizează, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Într-un castron mic, combinați zahărul brun, sucul de portocale, mierea și cilantro și periați plantanele. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista