Păstăi de fasole Fava la grătar cu Chile și lămâie

Păstăile de fasole Fava la grătar cu Chile și lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 128 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți scallion, fasole foarte fava în păstăi, pene de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Ricotta Fava Bean Pita La Grătar, Frigarui de miel la gratar cu salata calda de fasole Fava, și Salată de fasole Fava și creveți la grătar în cupe Radicchio pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un castron mare, aruncați păstăile de fasole fava cu uleiul de măsline. Grătiți favele la foc mare timp de aproximativ 5 minute, rotind ocazional, până se înmoaie și se carbonizează în locuri. Întoarceți fasolea în castron și aruncați cu scallion, piper roșu zdrobit și sare.
Se transferă într-un platou și se servește cu pene de lămâie.