Păstârnac și morcovi prăjiți

Păstârnac și morcovi prăjiți
Păstârnacul și morcovii prăjiți este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 257 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, oțet de vin sherry, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Rețete similare includ Morcovi prăjiți și păstârnac, Morcovi Prăjiți Și Păstârnac, și Morcovi Prăjiți Și Păstârnac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Topiți untul, oțetul de vin sherry și zahărul într-o tigaie mică la foc mediu. Amestecați bine pentru a combina și a îndepărta de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Pătrundeți păstârnacul și tăiați morcovii în bucăți de 2 inci. Puneți o foaie de copt și stropiți cu amestecul de unt și sherry. Se condimentează cu sare și piper, (mult piper) și se aruncă pentru a acoperi bine toate legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când legumele se rumenesc. Cu aproximativ 5 minute înainte ca legumele să fie terminate, scoateți-le din cuptor, presărați cimbru proaspăt și amestecați pentru a combina. Întoarceți-vă la cuptor și coaceți până când fierbeți încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Servi.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista