Păstârnac și morcovi prăjiți

Păstârnac și morcovi prăjiți
Păstârnacul și morcovii prăjiți este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 257 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, oțet de vin sherry, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Rețete similare includ Morcovi prăjiți și păstârnac, Morcovi Prăjiți Și Păstârnac, și Morcovi Prăjiți Și Păstârnac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Topiți untul, oțetul de vin sherry și zahărul într-o tigaie mică la foc mediu. Amestecați bine pentru a combina și a îndepărta de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Pătrundeți păstârnacul și tăiați morcovii în bucăți de 2 inci. Puneți o foaie de copt și stropiți cu amestecul de unt și sherry. Se condimentează cu sare și piper, (mult piper) și se aruncă pentru a acoperi bine toate legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când legumele se rumenesc. Cu aproximativ 5 minute înainte ca legumele să fie terminate, scoateți-le din cuptor, presărați cimbru proaspăt și amestecați pentru a combina. Întoarceți-vă la cuptor și coaceți până când fierbeți încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Servi.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista