Păstârnac prăjit și supă de usturoi cu ciuperci
Păstârnacul prăjit și supa de usturoi cu ciuperci este un fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. O porție conține 157 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Cap la magazin și ridica piper sau, nu-supa de pui, ceapa verde, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Supă prăjită de păstârnac, morcov și usturoi pentru # SundaySupper, Supă prăjită de usturoi și păstârnac cu unt de lămâie salvie, și Ciuperci prăjite, păstârnac, cartofi și caserolă de spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cuburile de păstârnac pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament sau un covor de silicon.
Tăiați vârful capului de usturoi, suficient cât să expuneți vârfurile cuișoarelor.
Așezați-l pe un pătrat de folie de aluminiu, pulverizați-l rapid cu un spray de 1/2 secundă de ulei de măsline (opțional) și înfășurați-l.
Așezați-l pe foaia de copt cu păstârnacul și puneți-l în cuptor.
Coaceți timp de 15 minute, întoarceți păstârnacul și gătiți încă 10-15 minute până când păstârnacul este fraged și doar atins cu maro.
Scoateți din cuptor și lăsați usturoiul să se răcească în ambalajul său.
Încălziți o cratiță antiaderentă și gătiți ceapa până devine translucidă.
Adăugați țelina și gătiți încă câteva minute.
Adăugați 3 căni de bulion, păstârnac și piper. Strângeți usturoiul din cuișoare în tigaie. Gatiti cateva minute, pana cand pastarnacul s-a inmuiat.
Adăugați fasolea. Pureați supa într-unul din cele două moduri: (1)puneți-o într-un blender în unul sau două loturi, având grijă să nu umpleți mai mult de jumătate și adăugând mai mult bulion dacă este necesar (de preferat) sau (
folosiți un blender și amestecați cu grijă chiar în tigaie. Cu cât îl obțineți mai ușor, cu atât mai bine, deci o Vita-
Mix sau alt blender de mare putere este minunat aici. Întoarceți supa în piure în tigaie și încălziți-o la foc mic. Dacă supa este prea groasă, adăugați mai mult bulion până ajunge la consistența dorită. Păstrați-l acoperit pentru că va "erupe" din când în când. Gatiti ciupercile feliate intr-o tigaie mica antiaderenta pana se inmoaie si isi elibereaza sucurile. Condimentează-le cu sare și adaugă ceapa verde. Amestecați cele mai multe dintre ele în supă, lăsând deoparte unele cu aspect frumos pentru a le folosi ca garnitură. Condimentați cu sare și piper alb după gust (aveți grijă cu ardeiul alb dacă nu vă plac lucrurile picante!)