Păstârnacul prăjit și supa de usturoi cu ciuperci este un fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. O porție conține 157 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Cap la magazin și ridica piper sau, nu-supa de pui, ceapa verde, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Supă prăjită de păstârnac, morcov și usturoi pentru # SundaySupper, Supă prăjită de usturoi și păstârnac cu unt de lămâie salvie, și Ciuperci prăjite, păstârnac, cartofi și caserolă de spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați cuburile de păstârnac pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament sau un covor de silicon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2
Tăiați vârful capului de usturoi, suficient cât să expuneți vârfurile cuișoarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Așezați-l pe un pătrat de folie de aluminiu, pulverizați-l rapid cu un spray de 1/2 secundă de ulei de măsline (opțional) și înfășurați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Așezați-l pe foaia de copt cu păstârnacul și puneți-l în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Coaceți timp de 15 minute, întoarceți păstârnacul și gătiți încă 10-15 minute până când păstârnacul este fraged și doar atins cu maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți din cuptor și lăsați usturoiul să se răcească în ambalajul său.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Încălziți o cratiță antiaderentă și gătiți ceapa până devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Adăugați țelina și gătiți încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
9
Adăugați 3 căni de bulion, păstârnac și piper. Strângeți usturoiul din cuișoare în tigaie. Gatiti cateva minute, pana cand pastarnacul s-a inmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați fasolea. Pureați supa într-unul din cele două moduri: (1)puneți-o într-un blender în unul sau două loturi, având grijă să nu umpleți mai mult de jumătate și adăugând mai mult bulion dacă este necesar (de preferat) sau (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
folosiți un blender și amestecați cu grijă chiar în tigaie. Cu cât îl obțineți mai ușor, cu atât mai bine, deci o Vita-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, Decojiți
12
Mix sau alt blender de mare putere este minunat aici. Întoarceți supa în piure în tigaie și încălziți-o la foc mic. Dacă supa este prea groasă, adăugați mai mult bulion până ajunge la consistența dorită. Păstrați-l acoperit pentru că va "erupe" din când în când. Gatiti ciupercile feliate intr-o tigaie mica antiaderenta pana se inmoaie si isi elibereaza sucurile. Condimentează-le cu sare și adaugă ceapa verde. Amestecați cele mai multe dintre ele în supă, lăsând deoparte unele cu aspect frumos pentru a le folosi ca garnitură. Condimentați cu sare și piper alb după gust (aveți grijă cu ardeiul alb dacă nu vă plac lucrurile picante!)