Păstârnac prăjit și supă de usturoi cu ciuperci

Păstârnac prăjit și supă de usturoi cu ciuperci
Păstârnacul prăjit și supa de usturoi cu ciuperci este un fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. O porție conține 157 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Cap la magazin și ridica piper sau, nu-supa de pui, ceapa verde, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Supă prăjită de păstârnac, morcov și usturoi pentru # SundaySupper, Supă prăjită de usturoi și păstârnac cu unt de lămâie salvie, și Ciuperci prăjite, păstârnac, cartofi și caserolă de spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cuburile de păstârnac pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament sau un covor de silicon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Tăiați vârful capului de usturoi, suficient cât să expuneți vârfurile cuișoarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Așezați-l pe un pătrat de folie de aluminiu, pulverizați-l rapid cu un spray de 1/2 secundă de ulei de măsline (opțional) și înfășurați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Așezați-l pe foaia de copt cu păstârnacul și puneți-l în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Coaceți timp de 15 minute, întoarceți păstârnacul și gătiți încă 10-15 minute până când păstârnacul este fraged și doar atins cu maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți din cuptor și lăsați usturoiul să se răcească în ambalajul său.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Încălziți o cratiță antiaderentă și gătiți ceapa până devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Adăugați țelina și gătiți încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
9
Adăugați 3 căni de bulion, păstârnac și piper. Strângeți usturoiul din cuișoare în tigaie. Gatiti cateva minute, pana cand pastarnacul s-a inmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați fasolea. Pureați supa într-unul din cele două moduri: (1)puneți-o într-un blender în unul sau două loturi, având grijă să nu umpleți mai mult de jumătate și adăugând mai mult bulion dacă este necesar (de preferat) sau (
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
folosiți un blender și amestecați cu grijă chiar în tigaie. Cu cât îl obțineți mai ușor, cu atât mai bine, deci o Vita-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Mix sau alt blender de mare putere este minunat aici. Întoarceți supa în piure în tigaie și încălziți-o la foc mic. Dacă supa este prea groasă, adăugați mai mult bulion până ajunge la consistența dorită. Păstrați-l acoperit pentru că va "erupe" din când în când. Gatiti ciupercile feliate intr-o tigaie mica antiaderenta pana se inmoaie si isi elibereaza sucurile. Condimentează-le cu sare și adaugă ceapa verde. Amestecați cele mai multe dintre ele în supă, lăsând deoparte unele cu aspect frumos pentru a le folosi ca garnitură. Condimentați cu sare și piper alb după gust (aveți grijă cu ardeiul alb dacă nu vă plac lucrurile picante!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista