Păstârnac prăjit și dovleac

Păstârnac prăjit și dovleac
Păstârnacul prăjit și dovlecelul este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 282 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână păstârnac, ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Plăcintă de cioban cu dovlecei și păstârnac, Dovlecei și păstârnac la cuptor, și Dovlecei Prăjiți, Păstârnac Și Morcovi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 475 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați păstârnacul pe lungime în sferturi, apoi tăiați și aruncați orice miez dur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
3
Tăiați păstârnacul în diagonală în bucăți de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
4
Tăiați dovleceii transversal în felii groase de 1/2 inch, apoi tăiați feliile în pene. Aruncați legumele cu sare, piper și 1 1/2 linguri de ulei, apoi întindeți-le în 1 strat într-o tigaie mare de mică adâncime. Prăjiți, întorcându-vă ocazional, până când legumele sunt fragede și rumenite, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PiperPiper
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Suc De FructeSuc De Fructe
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
În timp ce legumele se prăjesc, încălziți 1 1/2 linguri de ulei cu usturoi într-o cratiță de 1 litru la foc mic, amestecând ocazional, până când usturoiul începe să sfârâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc.
7
Când legumele sunt gata de prăjire, scoateți usturoiul din ulei (aruncați usturoiul) și aruncați legumele cu ulei de usturoi, măsline și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De UsturoiUlei De Usturoi
LegumeLegume
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
MăslineMăsline
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate85
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista