Păstârnac Hash browns
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețete în cutia de rețete, păstârnac Hash browns ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 6 porții cu 294 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. 125 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați cartofi cerați, ulei de floarea soarelui, tulpini de roșii cherry pe viță de vie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Hash Browns, Zucchini Hash Browns, și Cheesy Hash Browns sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Curățați și radeți grosolan cartofii și păstârnacul dacă utilizați un robot de bucătărie, atașați răzătoarea medie. Strângeți cât mai mult lichid cu mâinile și puneți-le într-un castron.
Se amestecă ceapa, usturoiul, oul și se condimentează dacă doriți. Împărțiți amestecul în șase și formați aproximativ în prăjituri plate.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă și prăjiți trei dintre prăjituri la foc mic timp de 4-5 minute pe fiecare parte până când sunt aurii și fragede.
Transferați pe hârtia de bucătărie cu o lingură cu fante și lăsați să se răcească în timp ce prăjiți restul, adăugând uleiul rămas, după cum este necesar. Între timp grătiți slănina și roșiile, braconați ouăle și serviți alături.