Păstârnac cremos și coacere de dovlecei

Păstârnac cremos și coacere de dovlecei
Păstârnac cremos și coacere de dovlecei durează 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 145 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 209 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oală și o cremă dublă de oală de 142 ml, gruyincrumrore, păstârnac și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Coacere suedeză și păstârnac, Supă De Dovleac-Păstârnac, și Păstârnac cu miere-muștar și coacere de cartofi.

Instrucțiuni

1
Așezați smântâna, ceapa sau șalota și crenguța de cimbru într-o tigaie mică. Se încălzește încet până chiar sub punctul de fierbere, apoi se scoate de pe foc și se lasă să se răcească. Tulpina, aruncând ceapa și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Frecați fundul și părțile laterale ale unui vas gratinat care măsoară aproximativ 20cm x 30cm cu unt. Curățați păstârnacul și tăiați capetele. Curățați și scoateți semințele din dovlecei. Tăiați subțire legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Puneți păstârnacul și dovleceii în vas, turnați peste crema infuzată, apoi împrăștiați cu frunzele de cimbru și gruyre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
5
Coaceți timp de 1 oră până devine auriu și o furculiță alunecă ușor în legume.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista