Păstârnac cremos și coacere de dovlecei

Păstârnac cremos și coacere de dovlecei
Păstârnac cremos și coacere de dovlecei durează 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 145 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 209 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oală și o cremă dublă de oală de 142 ml, gruyincrumrore, păstârnac și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Coacere suedeză și păstârnac, Supă De Dovleac-Păstârnac, și Păstârnac cu miere-muștar și coacere de cartofi.

Instrucțiuni

1
Așezați smântâna, ceapa sau șalota și crenguța de cimbru într-o tigaie mică. Se încălzește încet până chiar sub punctul de fierbere, apoi se scoate de pe foc și se lasă să se răcească. Tulpina, aruncând ceapa și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Frecați fundul și părțile laterale ale unui vas gratinat care măsoară aproximativ 20cm x 30cm cu unt. Curățați păstârnacul și tăiați capetele. Curățați și scoateți semințele din dovlecei. Tăiați subțire legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Puneți păstârnacul și dovleceii în vas, turnați peste crema infuzată, apoi împrăștiați cu frunzele de cimbru și gruyre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5
Coaceți timp de 1 oră până devine auriu și o furculiță alunecă ușor în legume.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista