Păstârnac cremos și coacere de dovlecei
Păstârnac cremos și coacere de dovlecei durează 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 145 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 209 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oală și o cremă dublă de oală de 142 ml, gruyincrumrore, păstârnac și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Coacere suedeză și păstârnac, Supă De Dovleac-Păstârnac, și Păstârnac cu miere-muștar și coacere de cartofi.
Instrucțiuni
Așezați smântâna, ceapa sau șalota și crenguța de cimbru într-o tigaie mică. Se încălzește încet până chiar sub punctul de fierbere, apoi se scoate de pe foc și se lasă să se răcească. Tulpina, aruncând ceapa și cimbru.
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz
Frecați fundul și părțile laterale ale unui vas gratinat care măsoară aproximativ 20cm x 30cm cu unt. Curățați păstârnacul și tăiați capetele. Curățați și scoateți semințele din dovlecei. Tăiați subțire legumele.
Puneți păstârnacul și dovleceii în vas, turnați peste crema infuzată, apoi împrăștiați cu frunzele de cimbru și gruyre.
Coaceți timp de 1 oră până devine auriu și o furculiță alunecă ușor în legume.