Păstârnac Cremos Cu Supă De Ghimbir
Păstârnacul cremos cu supă de ghimbir este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 422 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Dacă aveți la îndemână ienibahar, căței de usturoi, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 60%. Încercați Supă Cremoasă De Ghimbir-Păstârnac, Supă Proaspătă De Ghimbir Și Păstârnac, și Supă De Păstârnac Cu Morcov De Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie mare, adâncă, până când strălucește.
Adăugați păstârnac, apoi ceapă; se sotează, amestecând foarte puțin la început, apoi mai des, până când legumele încep să se rumenească, 7 până la 8 minute.
Reduceți căldura la minim și adăugați unt, zahăr și usturoi; continuați să gătiți până când toate legumele au o culoare bogată de caramel, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Adăugați ghimbir, cardamom, ienibahar și piper cayenne; continuați să sotati până când este parfumat, cu 30 de secunde până la 1 minut mai mult.
Adăugați bulion; aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți, parțial acoperit, până când păstârnacul este fraged, aproximativ 10 minute.
Folosind un blender de imersie sau un blender tradițional, piure până la foarte neted, 30 de secunde până la 1 minut. (Dacă utilizați un blender tradițional, aerisiți-l fie îndepărtând Centrul pop-out al capacului, fie ridicând o margine a capacului. Drapați recipientul blenderului cu un prosop de bucătărie. Pentru a' curăța ' recipientul, se toarnă puțin jumătate și jumătate, se amestecă scurt, apoi se adaugă în supă.)
Reveniți la tigaie (sau o oală de supă); adăugați suficient jumătate și jumătate, astfel încât amestecul să fie asemănător cu soupl, dar suficient de gros pentru a pluti garnitura. Gustați și adăugați sare și piper, dacă este necesar.
Se încălzește, se toarnă în boluri, se ornează și se servește.