Păstrăvul soției lui Miller: Sogliola alla Mugnaia
Păstrăvul soției lui Miller: Sogliolan alla Mugnaia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 564 calorii, 45g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.79 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de talpă, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui ca soția fermierului ar face: Pollo alla Contadina, Sole Meuni Otrivre (Filetto di sogliolan al Limone) de la favoritul Lidiei s, și Igname confiate ușoare și sănătoase ale lui Robin Miller.
Instrucțiuni
Dragați peștele în făină și scuturați excesul.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 2 linguri de unt și ulei la foc mediu.
Se sotează peștele pe ambele părți până se rumenesc frumos, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Scoateți peștele pe un platou de servire și păstrați-l la cald. Aruncați grăsimea de gătit și ștergeți tigaia curată.
Întoarceți tigaia la foc și topiți 2 linguri de unt în ea la foc mediu.
Adăugați sucul de 1 lămâie și pătrunjelul.
Tăiați lămâia rămasă în pene și așezați-o în jurul peștelui și serviți imediat.