Păstrăv Învelit Cu Bacon Cu Rețetă Pesto

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul învelit cu slănină cu rețetă Pesto. O porție conține 663 calorii, 53G de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru $6.29 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, suc de lime, pesto și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Păstrăv învelit în slănină, Păstrăv învelit în slănină, și Păstrăv Învelit Cu Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.condimentați păstrăvul cu sare și piper. Frecați fiecare file cu pesto și înfășurați fiecare cu două felii de slănină. Într-o tigaie mare din fontă sau o tigaie grea la foc mediu-mare adăugați uleiul. Când uleiul este fierbinte, adăugați păstrăvul, cu pielea în jos. Gatiti 2 minute, pana cand slanina se rumeneste frumos. Întoarceți fileurile de păstrăv și puneți întreaga tigaie la cuptor timp de 6 până la 8 minute. Strângeți sucul de lămâie peste fileurile fierte și serviți.
Rețete înrudite cum să gătești slănină perfectă cum să faci pesto