Păstrăv Întreg La Grătar

Păstrăv Întreg La Grătar
Păstrăvul întreg la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 22. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 127 calorii. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți păstrăv nos, piper, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Păstrăv la grătar cu salată de Romaine la grătar, Păstrăv Întreg La Grătar, și Păstrăv La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.Clătiți peștele în interior și în exterior. Ștergeți uscat. Condimentați interiorul cu ulei de măsline, suc de lămâie, pătrunjel, sare și piper.Ungeți exteriorul peștelui și puneți-l într-un grătar.Gatiti aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateNormal
Gata În12 m.
Porții22
Scor De Sănătate92
Revista