Păstrăv Umplut Cu Crab
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și primal rețete în cutia de rețete, păstrăvul umplut cu crab ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 430 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,38 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal scump. Dacă aveți la îndemână ardei gras, păstrăv curcubeu îmbrăcat, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Încercați Păstrăv pătat cu Piquillos umplute cu Crab, Edamame și vinetă de trufe, Salată De Crab, și Crabul Mornay pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la mare.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați slănină în tigaie; saut 4 minute.
Adăugați ceapa, ardeiul gras, morcovul, cimbru și usturoiul; saut 4 minute. Se amestecă ciupercile; saut 4 minute.
Se pune într-un castron mediu; se răcește ușor. Se amestecă carnea de crab, pătrunjelul și sucul.
Deschideți păstrăvul ca pe o carte.
Presărați păstrăvul uniform cu sare și piper negru. Puneți aproximativ 1/4 cană de amestec de ciuperci pe o parte a fiecărui pește și pliați cealaltă parte pentru a acoperi. Aranjați peștele pe o tigaie de broiler căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 5 inci de la căldură timp de 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Serviți cu pene de lămâie, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.