Păstrăv Montana La Grătar
Păstrăvul Montana la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 1348 calorii, 143g de proteine, și 79G de grăsime pe porție. Pentru $16.89 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână unt, rozmarin, lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Montana Sky, Montana Panini, și Păstrăv la grătar cu salată de Romaine la grătar.
Instrucțiuni
Așezați fiecare păstrăv pe un pătrat de folie de aluminiu. Deschideți-le astfel încât carnea să fie orientată în sus. Pe o parte a fiecărui pește, condimentați cu sare și piper, jumătate din usturoi, jumătate din rozmarinul tocat și jumătate din pătrunjel. Completați fiecare pește cu felii subțiri de unt, 3 crenguțe de rozmarin și câteva felii de lămâie. Strângeți una dintre feliile de lămâie rămase peste fiecare pește. Închideți condimentul în interiorul fiecărui pește și înfășurați bine cu foaia de folie de aluminiu. Înfășurați fiecare pește într-o bucată suplimentară de folie de aluminiu.
Așezați peștele în cărbunii unui foc de tabără sau pe un grătar peste o flacără și gătiți timp de aproximativ 7 minute pe fiecare parte. Dacă puteți lipi cu ușurință o furculiță în pește, este gata. Timpul de gătit va varia în funcție de mărimea peștelui și de foc. Se lasă să se răcească câteva minute înainte de deschidere pentru a servi.