Păstrăv Montana La Grătar

Păstrăv Montana La Grătar
Păstrăvul Montana la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 1348 calorii, 143g de proteine, și 79G de grăsime pe porție. Pentru $16.89 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână unt, rozmarin, lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Montana Sky, Montana Panini, și Păstrăv la grătar cu salată de Romaine la grătar.

Instrucțiuni

1
Așezați fiecare păstrăv pe un pătrat de folie de aluminiu. Deschideți-le astfel încât carnea să fie orientată în sus. Pe o parte a fiecărui pește, condimentați cu sare și piper, jumătate din usturoi, jumătate din rozmarinul tocat și jumătate din pătrunjel. Completați fiecare pește cu felii subțiri de unt, 3 crenguțe de rozmarin și câteva felii de lămâie. Strângeți una dintre feliile de lămâie rămase peste fiecare pește. Închideți condimentul în interiorul fiecărui pește și înfășurați bine cu foaia de folie de aluminiu. Înfășurați fiecare pește într-o bucată suplimentară de folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Gât De PuiGât De Pui
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Așezați peștele în cărbunii unui foc de tabără sau pe un grătar peste o flacără și gătiți timp de aproximativ 7 minute pe fiecare parte. Dacă puteți lipi cu ușurință o furculiță în pește, este gata. Timpul de gătit va varia în funcție de mărimea peștelui și de foc. Se lasă să se răcească câteva minute înainte de deschidere pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate87
Revista