Păstrăv la grătar cu maioneză cu lămâie
Păstrăvul la grătar cu maioneză de lămâie-Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 629 calorii, 59G de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pătrunjel, ceapă verde, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Păstrăv fluturat în unt de caper de lămâie, Ravioli de ciuperci cu maioneză de lămâie-Caper, și Halibut la grătar cu maioneză de tarhon-caper.
Instrucțiuni
Într-un mini robot de bucătărie, pulsați scallions, capere, pătrunjel, suc de lămâie, coajă de lămâie și maioneză până când scallions sunt tocate mărunt. Se condimentează cu sare și piper.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar.
Întindeți 1/2 lingură de maioneză de lămâie-caper pe fiecare parte a fiecărui păstrăv; condimentează cu sare și piper. Grătiți peștele la foc mare, rotind o dată, până când este ușor carbonizat și fiert, 6 minute.
Serviți păstrăvul cu maioneza rămasă.