Păstrăv La Grătar
Păstrăvul la grătar este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 359 calorii. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați păstrăvul curcubeu îmbrăcat, vinul, tarhonul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Păstrăv la grătar cu Zukes de grădină și plante medicinale un Unificoli, Păstrăv la cuptor cu lămâie, și Păstrăv întreg la cuptor cu Salsa de plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Combinați vinul și uleiul; periați în interiorul și în exteriorul peștilor.
Presărați părțile interioare uniform cu sare, piper, ceapă și ierburi proaspete.
Așezați peștele, cu pielea în jos, pe grătarul sau tigaia pentru broiler acoperită cu spray de gătit și gătiți timp de 5 minute sau până când peștele se desprinde ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Se servește cu pene de lămâie.