Păstrăv German La Grătar

Păstrăv German La Grătar
Păstrăvul german la grătar este o rețetă Europeană care servește 35. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 2 ore și 44 de minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de frunze de dafin, piper măcinat, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Încercați Păstrăv la grătar cu salată de Romaine la grătar, Păstrăv Întreg La Grătar, și Păstrăv La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dacă păstrăvul este înghețat, dezghețați.Clătiți și uscați peștele, îndepărtând capetele dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
2
Tăiați 3 tăieturi superficiale pe fiecare parte a peștelui.Frecați peștele cu sarea și piperul și aranjați unul lângă altul într-o tigaie sau un vas alungit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se amestecă vinul, sucul de lămâie și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Se toarnă amestecul peste pește și se lasă la marinat 2 ore, întorcându-se de câteva ori.Folosiți un grătar de sârmă cu balamale duble și întindeți frunzele de dafin pe o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Scurgeți păstrăvul și aranjați peste frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
PăstrăvPăstrăv
6
Ungeți blatul cu unt topit.Închideți grătarul și puneți-l la 5 inci la foc.Grătar 20 de minute; întoarceți raftul de mai multe ori și ungeți peștele cu unt topit.Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Serviți pește cu sferturi de lămâie și roșii la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
8
Servește 6-12.

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegerile mele de top pentru germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red cu un rating de 3, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 44 m.
Porții35
Scor De Sănătate16
Revista