Păstrăv de pârâu cu nuci pecan, lămâie și unt brun de pătrunjel

Nevoie de o felul principal pescatarian și דל פחמימות,? Păstrăvul de pârâu cu nuci pecan, lămâie și unt brun de pătrunjel ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 1149 calorii, 66g de proteine, și 87G de grăsime. Pentru $ 8.42 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper grosier, ulei de arahide, pesmet condimentat italian și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Păstrăv de pârâu cu nuci pecan, lămâie și unt brun de pătrunjel, Păstrăv De Pârâu Cu Piure De Pătrunjel Și Salată De Ridiche, și Păstrăv cu pătrunjel și unt de lămâie.
Instrucțiuni
Zest și suc ambele lămâi, rezervând separat coaja și sucul. Pune deoparte.
Combinați 1 1/2 căni de nuci pecan cu firimiturile de pâine și 1/4 cană de pătrunjel pe o farfurie mare.
Deschideți și tăiați păstrăvul, în diagonală, în două fileuri. Condimentați atât carnea, cât și pielea cu sare și piper după gust, apoi, lucrând cu una câte una, apăsați partea de carne a păstrăvului în amestecul de pecan pentru a face o acoperire subțire.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Folosind o lingură de ulei de arahide, ungeți cu generozitate o foaie de copt. Pune deoparte.
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare de sote la foc mare. Când este foarte fierbinte, dar nu fumează, adăugați 6 file de păstrăv și căutați pentru a seta crusta. Întoarceți și căutați cealaltă parte. Folosind o spatulă de pește sau o spatulă mare și largă, transferați păstrăvul pe foaia de copt pregătită.
Adăugați ulei suplimentar în tigaie și continuați să căutați păstrăvul rămas. Când este ars, transferați pe foaia de copt pregătită.
Așezați foaia de copt în cuptorul preîncălzit și coaceți păstrăvul timp de aproximativ 7 minute sau până când este fiert.
În timp ce păstrăvul se coace, topiți untul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Urmărind cu atenție și scăzând focul, dacă este necesar, lăsați untul să spumeze și să devină maro auriu. Adăugați imediat sucul de lămâie și sarea și piperul după gust. În timp ce untul încă spumează, adăugați restul de nuci pecan și pătrunjel. Nu lăsați untul să ardă sau va fi inutilizabil.
Așezați 2 fileuri pe fiecare dintre cele 6 farfurii și turnați deasupra untul brun de pătrunjel.
Se presară cu coajă de lămâie rezervată și se servește. Notă: un sortiment frumos de legume de primăvară sau pentru bebeluși poate fi servit ca garnitură opțională.