Păstrăv cu crustă de Pecan cu sos de unt de portocale-rozmarin
Păstrăvul cu crustă de Pecan cu sos de unt de portocale-rozmarin este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 1324 calorii, 33g de proteine, și 107G de grăsime pe porție. Pentru $7.31 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 59 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină universală, varză savoy, suc de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Păstrăv cu crustă de Pecan cu sos de piersici-Habanero Chile, Păstrăv prăjit cu sos de unt de Pecan, și Păstrăv Cu Crustă De Pecan.
Instrucțiuni
1
Combinați nucile pecan și 1 lingură de făină în procesor. Măcinați nucile pecan fin; transferați pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Prune Sau Alte Fructe Fierte
2
Așezați făina rămasă pe o altă farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
3
Presărați peștele cu sare și piper. Înmuiați 1 file în făină pentru a acoperi; scuturați excesul. Folosind pensula de patiserie, periați partea de carne cu albușuri de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
4
Așezați fileul, cu albușul în jos, pe nuci pecan; apăsați pentru a acoperi cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5
Transferați pe foaia de copt căptușită cu hârtie cerată, cu pecanul în jos. Repetați cu restul de 3 fileuri; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1
Combinați primele 7 ingrediente în cratiță medie. Se fierbe 10 minute; adăugați rozmarin. Se fierbe până când lichidul se reduce la 1/2 cană, aproximativ 10 minute. Se strecoară sosul într-o altă cratiță medie, apăsând pe solide în sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Adăugați smântână; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
3
Bateți în unt câte 1 bucată (nu fierbeți). Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Lăsați să stea la temperatura camerei până la 2 ore.
1
Încălziți 2 linguri de ulei în cuptorul olandez mare, la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați morcovul și ardeiul gras; aruncați 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3
Adăugați varză; aruncați până când varza se ofilește, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(rezervati 1 Lingura)
4
Se ia de pe foc.
5
Topiți 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați 2 fileuri, cu pecan în jos, în tigaie. Gatiti pana cand crusta este aurie si crocanta, aproximativ 2 minute. Folosind spatula, întoarceți fileurile. Gatiti pana cand doar opac in centru, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Transferați pe placă. Repetați cu restul de unt, ulei și pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Bateți sosul la foc mic pentru a reîncălzi (nu fierbeți). Împărțiți legumele între farfurii. Sus cu pește. Sos de lingură în jurul peștelui și legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Se presară cu arpagic tocat și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)