Nevoie de o felul principal pescatarian? Păstrăvul cu crustă de Pecan ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 463 calorii. Pentru $5.62 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de file de păstrăv, panko, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 81%. Rețete similare includ Păstrăv Cu Crustă De Pecan, Păstrăv cu crustă de Pecan cu sos de piersici-Habanero Chile, și Păstrăv Cu Crustă De Ovăz.
Instrucțiuni
1
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
2
Așezați Zara într-un vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
3
Combinați nucile pecan și panko într-un vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
4
Presărați peștele cu sare și piper. Dredge partea de carne a 2 fileuri în făină; dip în zară. Dragă în amestec panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Lapte Bătut
Făină Pentru Toate Scopurile
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Pește
Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Topiți 1 1/2 lingurițe de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați 1 1/2 lingurițe de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
7
Adăugați fileuri dragate, cu crusta în jos; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8
Scoateți din tigaie. Repetați procedura cu făina rămasă, Zara, amestecul panko, fileurile, untul și uleiul. Se acoperă cu pătrunjel.