Păstrăv Cochet

Păstrăv Cochet
Păstrăvul Cochet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 789 calorii, 37g de proteine, și 60g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.8 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți oțet de cidru de mere, file de păstrăv, muștar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 86%. Încercați Saucy Mac & Brânză, Cartofi dulci cu șuncă, și Cartofi Dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Presărați fileurile de păstrăv cu sare. Setați cât mai multe fileuri într-o tigaie mare cât se va potrivi fără aglomerare; dacă este necesar, gătiți fileurile în două loturi, rezervând jumătate din sos pentru al doilea lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PăstrăvFile De Păstrăv
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Faceți sosul de basting amestecând ketchup, maioneză, ulei de măsline, ceapă, zahăr brun, muștar, sos Worcestershire și oțet de cidru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
4
Se toarnă sosul peste păstrăv și se gătește la foc mediu până când carnea se fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 10 minute. Folosiți o spatulă de pește pentru a îndepărta cu grijă păstrăvul pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Garnisiți cu felii de lămâie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista