Păstrăv Cochet
Păstrăvul Cochet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 789 calorii, 37g de proteine, și 60g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.8 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți oțet de cidru de mere, file de păstrăv, muștar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 86%. Încercați Saucy Mac & Brânză, Cartofi dulci cu șuncă, și Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Presărați fileurile de păstrăv cu sare. Setați cât mai multe fileuri într-o tigaie mare cât se va potrivi fără aglomerare; dacă este necesar, gătiți fileurile în două loturi, rezervând jumătate din sos pentru al doilea lot.
Faceți sosul de basting amestecând ketchup, maioneză, ulei de măsline, ceapă, zahăr brun, muștar, sos Worcestershire și oțet de cidru.
Se toarnă sosul peste păstrăv și se gătește la foc mediu până când carnea se fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 10 minute. Folosiți o spatulă de pește pentru a îndepărta cu grijă păstrăvul pe un platou.
Garnisiți cu felii de lămâie și serviți.