Părți de Ziua Recunoștinței: cartofi dulci cu lămâie și scorțișoară
Ziua Recunostintei părți: lamaie si scortisoara cartofi dulci este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 2 și costă 1,84 USD pe porție. O porție conține 569 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Un amestec de nucșoară, suc de mere, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi Dulci Festonate + Sănătos Ziua Recunostintei Părți, Cartofi Dulci Cu Lămâie Și Scorțișoară, și 10 părți de Ziua Recunoștinței și o cremă de spanac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.Pregătiți un vas mare de copt prin pulverizare cu spray de gătit Eat-Clean
Așezați cartofii dulci în cratiță și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți capul și lăsați să fiarbă doar până se înmoaie.
Scurgeți cartofii dulci și dați deoparte.
Lasă să se răcească. Curățați dacă doriți.
Tăiați în runde de 1/4 inch grosime și puneți-le în coacere pregătită dish.In o cratiță grea pune suc de mere, nectar de agave, nucșoară, coajă de scorțișoară și sare. Se fierbe la foc mic timp de câteva minute.
Adăugați ulei de măsline și suc de lămâie. Se amestecă bine. Lichidul ar trebui să fie acum sirop.
Se toarnă sirop peste cartofi.
Introduceți vasul de copt în cuptor și coaceți cartofii dulci timp de 20 de minute sau până când este fierbinte.