Pâini lipicioase de malț

Pâinile lipicioase de malț ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 1511 calorii. Pentru $9.12 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de floarea soarelui, ceai, praf de copt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 517 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 94%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine Lipicioasă De Malț, Ciocolata Malt Budinca Pops: Frosty, Fudgy Malt Perfecțiune, și Tort de malț de marmură cu glazură de malț cu unt de arahide.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 150C / 130C ventilator / gaz
Căptușiți baza și capetele a două cutii de pâine antiaderente unse de 450g/1lb cu benzi de pergament de copt.
Se toarnă ceaiul fierbinte într-un bol de amestecare cu malțul, zahărul și fructele uscate. Se amestecă bine, apoi se adaugă ouăle.
Sfat în făină, apoi amestecați rapid praful de copt și bicarbonatul de sodă și turnați în conservele pregătite.
Coaceți timp de 50 de minute până când este ferm și bine crescut. În timp ce este încă cald, periați cu puțin mai mult malț pentru a glazura și lăsați să se răcească.
Scoateți din cutii. Dacă puteți suporta să nu-l mâncați imediat, devine mai lipicios după înfășurare și păstrare timp de 2-5 zile.
Serviți felii și unt, dacă doriți.