Pâinea păstorului
Pâinea păstorului ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 232 calorii. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 14 cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, zahăr, ulei de salată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Rețete similare sunt Micul dejun al lui Sheepherder, Micul dejun al lui Sheepherder, și Pâine De Ovăz (Mașină De Pâine / Producător De Pâine).
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 3 căni de apă de la robinet foarte fierbinte cu unt, zahăr și sare. Se amestecă până se topește untul; se lasă să se răcească până se încălzește (110 până la 115). Se amestecă drojdia; acoperiți și puneți-l într-un loc cald până la bule, aproximativ 15 minute.
Adăugați 5 căni de făină. Bateți cu un mixer sau o lingură grea doar până când aluatul este elastic, 2 până la 5 minute.
Se amestecă suficient din făina rămasă, aproximativ 3 1/2 căni, pentru a forma un aluat rigid.
Pentru a frământa cu un cârlig de aluat, bateți cu viteză medie până când aluatul trage din partea bolului și nu se mai simte lipicios, aproximativ 5 minute. Dacă este necesar, adăugați mai multă făină, câte 1 lingură odată.
Pentru a frământa manual, răzuiți aluatul pe o placă făinoasă și frământați până se omogenizează, aproximativ 10 minute, adăugând făină după cum este necesar pentru a preveni lipirea. Clătiți vasul și frecați cu ulei. Întoarceți aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei.
Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 1/2 ore.
Între timp, dacă utilizați un cuptor olandez din fontă de 5 litri, tăiați un cerc de folie pentru a se potrivi cu fundul tigaiei; puneți folia în tigaie. Frecați folia și părțile laterale ale tigaiei cu generozitate cu ulei de salată. O tigaie antiaderentă care nu este purtată nu are nevoie de pregătire.
Frământați aluatul cu cârlig de aluat sau pe o placă făinoasă pentru a expulza aerul, apoi formați-vă într-o bilă netedă.
Așezați aluatul în tava de copt. Acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald până când aproape s-a dublat din nou, 45 de minute până la 1 oră; urmăriți cu atenție, astfel încât să nu crească prea mult.
Coaceți, neacoperit, într-un cuptor de 350 până când pâinea devine maro aurie și sună goală la atingere, 50 până la 55 de minute.
Scoateți pâinea din cuptor și inversați-o pe un raft (veți avea nevoie de un ajutor); scoateți folia și întoarceți pâinea cu partea dreaptă în sus. Se răcește cel puțin 45 de minute.
Se servește cald sau rece, tăiat în pene.