Pâinea păstorului

Pâinea păstorului
Pâinea păstorului ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 232 calorii. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 14 cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, zahăr, ulei de salată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Rețete similare sunt Micul dejun al lui Sheepherder, Micul dejun al lui Sheepherder, și Pâine De Ovăz (Mașină De Pâine / Producător De Pâine).

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați 3 căni de apă de la robinet foarte fierbinte cu unt, zahăr și sare. Se amestecă până se topește untul; se lasă să se răcească până se încălzește (110 până la 115). Se amestecă drojdia; acoperiți și puneți-l într-un loc cald până la bule, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați 5 căni de făină. Bateți cu un mixer sau o lingură grea doar până când aluatul este elastic, 2 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se amestecă suficient din făina rămasă, aproximativ 3 1/2 căni, pentru a forma un aluat rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
4
Pentru a frământa cu un cârlig de aluat, bateți cu viteză medie până când aluatul trage din partea bolului și nu se mai simte lipicios, aproximativ 5 minute. Dacă este necesar, adăugați mai multă făină, câte 1 lingură odată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Pentru a frământa manual, răzuiți aluatul pe o placă făinoasă și frământați până se omogenizează, aproximativ 10 minute, adăugând făină după cum este necesar pentru a preveni lipirea. Clătiți vasul și frecați cu ulei. Întoarceți aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Între timp, dacă utilizați un cuptor olandez din fontă de 5 litri, tăiați un cerc de folie pentru a se potrivi cu fundul tigaiei; puneți folia în tigaie. Frecați folia și părțile laterale ale tigaiei cu generozitate cu ulei de salată. O tigaie antiaderentă care nu este purtată nu are nevoie de pregătire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SalatăUlei De Salată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Frământați aluatul cu cârlig de aluat sau pe o placă făinoasă pentru a expulza aerul, apoi formați-vă într-o bilă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
9
Așezați aluatul în tava de copt. Acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald până când aproape s-a dublat din nou, 45 de minute până la 1 oră; urmăriți cu atenție, astfel încât să nu crească prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
10
Coaceți, neacoperit, într-un cuptor de 350 până când pâinea devine maro aurie și sună goală la atingere, 50 până la 55 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
11
Scoateți pâinea din cuptor și inversați-o pe un raft (veți avea nevoie de un ajutor); scoateți folia și întoarceți pâinea cu partea dreaptă în sus. Se răcește cel puțin 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
12
Se servește cald sau rece, tăiat în pene.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista