Pâinea păstorului

Pâinea păstorului
Pâinea păstorului ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 232 calorii. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 14 cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, zahăr, ulei de salată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Rețete similare sunt Micul dejun al lui Sheepherder, Micul dejun al lui Sheepherder, și Pâine De Ovăz (Mașină De Pâine / Producător De Pâine).

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați 3 căni de apă de la robinet foarte fierbinte cu unt, zahăr și sare. Se amestecă până se topește untul; se lasă să se răcească până se încălzește (110 până la 115). Se amestecă drojdia; acoperiți și puneți-l într-un loc cald până la bule, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați 5 căni de făină. Bateți cu un mixer sau o lingură grea doar până când aluatul este elastic, 2 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se amestecă suficient din făina rămasă, aproximativ 3 1/2 căni, pentru a forma un aluat rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
4
Pentru a frământa cu un cârlig de aluat, bateți cu viteză medie până când aluatul trage din partea bolului și nu se mai simte lipicios, aproximativ 5 minute. Dacă este necesar, adăugați mai multă făină, câte 1 lingură odată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Pentru a frământa manual, răzuiți aluatul pe o placă făinoasă și frământați până se omogenizează, aproximativ 10 minute, adăugând făină după cum este necesar pentru a preveni lipirea. Clătiți vasul și frecați cu ulei. Întoarceți aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Între timp, dacă utilizați un cuptor olandez din fontă de 5 litri, tăiați un cerc de folie pentru a se potrivi cu fundul tigaiei; puneți folia în tigaie. Frecați folia și părțile laterale ale tigaiei cu generozitate cu ulei de salată. O tigaie antiaderentă care nu este purtată nu are nevoie de pregătire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SalatăUlei De Salată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Frământați aluatul cu cârlig de aluat sau pe o placă făinoasă pentru a expulza aerul, apoi formați-vă într-o bilă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Așezați aluatul în tava de copt. Acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald până când aproape s-a dublat din nou, 45 de minute până la 1 oră; urmăriți cu atenție, astfel încât să nu crească prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
10
Coaceți, neacoperit, într-un cuptor de 350 până când pâinea devine maro aurie și sună goală la atingere, 50 până la 55 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
11
Scoateți pâinea din cuptor și inversați-o pe un raft (veți avea nevoie de un ajutor); scoateți folia și întoarceți pâinea cu partea dreaptă în sus. Se răcește cel puțin 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
12
Se servește cald sau rece, tăiat în pene.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista