Pâinea prăjită a lui Kaye

Pâinea prăjită a lui Kaye
Pâinea prăjită de okra a lui Kaye necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 171 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapa vidaliană, făina de porumb, sarea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pâinea prăjită a lui Kaye, Kaye Korma Curry, și Crochete de mic dejun cu somon de la Mama Kaye pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați împreună făină de porumb, făină și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Bateți în apă pentru a face un aluat subțire. Se amestecă okra și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
BameBame
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
La foc mediu, adăugați unt clarificat într-o tigaie din fontă. Folosiți o oală mică pentru a turna aluatul pe tigaie. Pan ar trebui să fie suficient de fierbinte pentru a face aluat sfârâie. Gatiti pana cand partea inferioara se rumeneste, aproximativ 3 pana la 4 minute, apoi rasuciti si rumeniti pe cealalta parte. Repetați cu aluat suplimentar, adăugând mai mult unt, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
PolonicPolonic
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Revista