Pâinea lui Schlotsky
Pâinea lui Schlotsky este o vegetarian rețetă cu 16 porții. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 91 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de făină de porumb, bicarbonat de sodiu, făină de pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine De Ovăz (Mașină De Pâine / Producător De Pâine), Pâine slabă cu semințe de mac de lămâie Minny (pâine cu buclă de fructe), și Mașină Mică De Pâine Franceză Sănătoasă Ultra - Ușoară (Abm) .
Instrucțiuni
Într-un castron mic amestecați împreună apa caldă, zahărul și drojdia. Se amestecă pentru a se dizolva și se lasă deoparte.
Într-un castron mare se dizolvă bicarbonat de sodiu cu 1 1/2 lingurite de apa calda.
Adăugați laptele cald, sarea și o cană de făină. Bateți cu un tel de sârmă până se omogenizează. Bateți în amestecul de drojdie și făina rămasă. Aluatul trebuie să fie gros, lipicios și neted.
Pregătiți 2 tigăi cu spray antiaderent. Tigăi de praf cu făină de porumb.
Așezați 1/2 aluat în fiecare tigaie. Aluatul se va răspândi în timpul creșterii. Pulverizați partea superioară a aluatului cu spray de gătit antiaderent. Acoperiți și lăsați să crească timp de o oră.
Repetați pulverizarea pâinii cu spray de gătit antiaderent.
Coaceți într-un preîncălzit 375 grade F (190 grade C) timp de 20 de minute.
Se lasă să se răcească timp de o oră înainte de feliere.