Pâinea Irlandeză Cu Sodă A Bunicii McAndrews
Rețeta pâinea irlandeză cu sodă a bunicii McAndrews este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această masă de dimineață are 407 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 2119 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de stafide, zahăr, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Pâinea Irlandeză Cu Sifon A Bunicii Dolores, Tocană irlandeză cu pâine irlandeză cu sifon {Crock Pot}, și Mărturisirea # 56: sunt parte irlandeză și parte nebună ... pâine irlandeză cu sodă de grâu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o foaie de copt sau tapetați cu hârtie pergament.
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea. Într-un alt castron, bateți împreună ouăle, Zara și uleiul de porumb. Faceți o fântână în centrul amestecului de făină și turnați amestecul de zară.
Adăugați stafidele și amestecați de câteva ori, până când ingredientele se reunesc într-un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și, cu mâinile făinoase, formați aluatul într-o bilă.
Așezați aluatul pe foaia de copt pregătită și tăiați o cruce mare în partea de sus cu un cuțit ascuțit.
Așezați pâinea pe un suport mijlociu al cuptorului preîncălzit și coaceți până se rumenesc, 30 până la 40 de minute.