Pâinea irlandeză cu sifon a mătușii Kathy

Pâinea irlandeză a mătușii Kathy este o vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 433 calorii. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână praf de copt, semințe de chimen, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Tocană irlandeză cu pâine irlandeză cu sifon {Crock Pot}, Mărturisirea # 56: sunt parte irlandeză și parte nebună ... pâine irlandeză cu sodă de grâu, și Pâine Irlandeză Cu Sifon.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți și făinați o tigaie grea.
Amestecați făina, zahărul, stafidele, semințele de chimen, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare.
Adăugați ouă, zară și lapte în amestecul de făină; se amestecă până se încorporează uniform.
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea este bătută deasupra sună gol, aproximativ 75 de minute.