Pâinea de sodă Irlandeză fără coacere a bunicii
Pâinea irlandeză de sodă neacoperită a bunicii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 143 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Ziua Sfântului patrick va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 56%. Încercați Pâinea Irlandeză De Sodă A Bunicii Dolores, Tocană irlandeză cu pâine irlandeză de sodă {Crock Pot}, și Mărturisire #56: sunt parte irlandez și parte nebun ... pâine sifon de grâu irlandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tavă electrică sau o tigaie la mediu-mare, aproximativ 350 grade F (175 grade C). Amestecați făina, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu împreună într-un bol mare până se combină bine.
Se amestecă laptele de unt, 1/2 cană la un moment dat, până când amestecul formează o bilă foarte lipicioasă de aluat. Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați ușor de 8 până la 10 ori. Puneți aluatul într-un cerc de aproximativ 1 1/2 inch grosime și tăiați cercul în sferturi.
Așezați panele pe tigaia preîncălzită și gătiți până când fundul este maro auriu, aproximativ 15 minute; întoarceți și gătiți cealaltă parte până la auriu, încă 10 până la 15 minute. O scobitoare introdusă în centrul unei pene ar trebui să iasă curată. Așezați panele pe un suport de sârmă pentru a se răci, apoi tăiați fiecare pană în jumătate și feliați orizontal pentru servire.