Pâinea de carne a pompierilor

Pâinea de carne a pompierilor
Pâinea de carne a pompierilor necesită aproximativ 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 90 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți amestec de umplutură de pâine de porumb, tulpini și bucăți de ciuperci, salsa și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Cel Mai Bun Vreodată Meat Loaf, Ia-mi pe mama ' s Meat Loaf, și Mama ' s cel mai bun Meat Loaf.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, pregătiți umplutura de pâine de porumb conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornbread UmpluturaCornbread Umplutura
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați ouă, ciuperci și praf de usturoi. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Formați-vă într-o pâine într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Se coace, neacoperit, la 350 de ore timp de 1-1/4 ore; se scurge. Top cu ardei iute. Se acoperă și se coace 20 de minute mai mult sau până când carnea nu mai este roz și un termometru pentru carne citește 160 October.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se presară cu brânză și se acoperă cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Dientes De AjoDientes De Ajo
6
Coaceți, neacoperit, timp de 5-10 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista