Pâinea teff Injera cu Chutney de morcov-ghimbir ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 14 porții cu 167 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de căței de usturoi, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Chutney de morcovi-Chutney de ceapă de morcovi pentru Idli Dosa - Chutney din India de Sud s, Yeshimbran Injera: Făină De Năut Injera, și Morcov arahide Chutney-morcov Palli Pachadi - Sud Indian Chutney s pentru Idli Dosa.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti chutney, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați morcovul, șalota, usturoiul și ghimbirul în tigaie. Reduceți căldura la minim și gătiți 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Morcov
Usturoi
Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați zahăr, miere, unt, cardamom și cimbru; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă bulionul; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 45 de minute sau până când morcovul este fraged și lichidul aproape se evaporă. Aruncați crenguțele de cimbru și ghimbirul. Se amestecă 1/2 linguriță sare; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Unt
Morcov
Ghimbir
Bulion
Miere
Zahăr
Sare
4
Pentru a pregăti injera, cântăriți sau lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
5
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și 1 linguriță de sare într-un castron mare; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Combinați sifonul club și iaurtul într-un castron mic, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Spumantă
Iaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Adăugați amestecul de iaurt în amestecul de făină; se amestecă cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se toarnă aproximativ 1/3 cană de aluat pe pâine plată pe tigaie într-o spirală, începând din centru; gatiti 20 de secunde. Acoperiți tigaia; gătiți încă 40 de secunde sau doar până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Plată
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Transferați pe o farfurie și acoperiți cu o cârpă pentru a vă încălzi. Repetați procedura cu spray-ul de gătit rămas și aluatul, ștergând tigaia uscată cu un prosop de hârtie între pâini plate.