Pâine Sărată
O porție conține 173 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați brânză feta, frunze de busuioc, amestec original și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Savory Trage În Afară De Pâine, Pâine de dovleac-pâine dulce și sărată, și Lemony Pull-Apart pâine făcută simplu cu o mașină de pâine și o tigaie Bundt.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.ungeți tigaia pătrată, 9x9x2 inci. Acoperiți roșiile uscate cu apă clocotită.
Lăsați să stea 10 minute; scurgere. Se toaca marunt rosiile.
Se amestecă amestecul Bisquick, roșiile, jumătate din brânză și laptele într-un castron mediu până se formează aluatul.
Se amestecă brânza rămasă, ardeii grași, oregano, busuioc, usturoi și ulei într-un castron mic. Picătură jumătate din aluat de linguri strâns împreună în model neregulat în tigaie. Puneți jumătate din amestecul de brânză peste aluat. Puneți aluatul rămas peste amestecul de brânză. Se acoperă cu amestecul de brânză rămas.
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până se rumenesc.