Pâine Slabă De Dovleac

Pâine Slabă De Dovleac
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Pâinea slabă de dovleac ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 24 și costă 25 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 194 calorii. Dacă aveți la îndemână făină de aur, bicarbonat de sodiu, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pâine slabă cu semințe de mac de lămâie Minny (pâine cu buclă de fructe), Slab Plăcintă Cu Dovleac Dip, și Slab plăcintă cu dovleac pentru unul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați doar două tigăi de pâine de 9x5 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați făinurile, zahărul, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea, scorțișoara, nucșoara, ienibaharul și cuișoarele până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Spray De GătitSpray De Gătit
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
NucșoarăNucșoară
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
BolBol
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați dovleacul, laptele, produsul din ou și uleiul până se omogenizează bine. Se amestecă în amestecul de făină până se omogenizează bine. Puneți aluatul uniform în tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Coaceți 1 oră până la 1 oră 10 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Slăbiți părțile laterale ale pâinilor din tigăi; scoateți din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții24
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista