Pâine Scurtă De Măsline Picantă
Pâinea scurtă de măsline picantă necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 655 calorii, 18g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți unt, blocați brânza Cheddar ascuțită, piperul măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 82%. Încercați Pâine scurtă cu lămâie, rozmarin și ulei de măsline, Zmeură, Ulei De Măsline Și Cimbru, și Shortbread-ul picant de Crăciun al lui Rachel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul la viteză medie cu un mixer cu suport greu până devine pufos. Adăugați treptat făină, sare și piper roșu, bătând doar până se combină. (
Amestecul va fi sfărâmicios.)
Adăugați brânză și tapenadă, bătând la viteză mică doar până se combină.
Rulați aluatul în bușteni de 2 (10 inci), folosind folie de plastic pentru a modela aluatul. Înfășurați fiecare în folie de plastic și congelați cel puțin 1 oră.
Tăiați fiecare buștean în felii groase de 1/4 inch și așezați-le pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Coaceți la 350 timp de 15 până la 18 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește 5 minute pe tigaie; scoateți din tigaie într-o grătar și răciți 30 de minute sau până se răcește complet.
Notă: aluatul de pâine scurtă poate fi înghețat până la 1 săptămână; lăsați-l să stea la temperatura camerei cu 5 până la 10 minute înainte de feliere.