Pâine Scurtă De Migdale Cu Ciocolată
Ciocolata-muiată migdale Shortbread ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 50 de porții cu 111 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr, ciocolată semidulce, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Pâine Scurtă De Migdale Cu Ciocolată, Pâine Scurtă Cu Migdale Și Portocale Cu Ciocolată, și Ciocolată fursecuri de migdale înmuiate cu zahăr Turbinado și sare de mare.
Instrucțiuni
Așezați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 177°.
Puneți migdalele pe o foaie de copt pe raftul inferior și prăjiți până la parfum, 8 până la 10 minute, agitând tigaia de câteva ori.
Se transferă într-un castron pentru a se răci la temperatura camerei. Opriți cuptorul.
Puneți 1/4 cană de migdale în robotul de bucătărie și procesați până când sunt măcinate fin; transferați într-un castron mic. Tăiați gros nucile rămase și puneți-le într-un bol mic separat.
Puneți untul, zahărul și extractul de migdale în același robot de bucătărie (nu este nevoie să clătiți) și amestecați până la lumină, aproximativ 2 minute, răzuind părțile laterale la jumătatea drumului.
Adăugați făină, sare și migdale măcinate și puls până când se combină. Împărțiți aluatul în 2 porții. Pat în pătrate plate 2 6-inch, aproximativ 3/8-inch grosime. Înfășurați în plastic și refrigerați cel puțin 1 oră sau până când este ferm.
Preîncălziți cuptorul la 149°. Linia 2 foi de copt mari, cu margini, cu pergament.
Lăsați aluatul să se odihnească la temperatura camerei până când este suficient de flexibil pentru a se rostogoli.
Întindeți un pătrat de aluat între 2 foi de hârtie cerată ușor făinată până la grosimea de 1/8 inci. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia aluatul în pătrate de 2 inci.
Transferați pe foi de copt, lăsând aproximativ 1/2 inch între fiecare. Repetați cu aluatul rămas.
Combinați resturile, reluați o dată și tăiați. Dacă aluatul devine prea moale pentru a se rostogoli, refrigerați scurt.
Coaceți fursecurile până la auriu deschis, 35 până la 40 de minute.
Lăsați să stea 5 minute pe foi de copt pe rafturi de sârmă, apoi transferați prăjiturile în rafturi pentru a se răci complet. Când cookie-urile sunt reci, configurați 2 foi de copt căptușite cu pergament. Puneți 1/2 de ciocolată într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde la mare timp de 30 de secunde; se amestecă. Continuați să încălziți și amestecați în trepte de 15 secunde până când ciocolata s-a topit.
Adăugați ciocolata rămasă și lăsați-o să stea la temperatura camerei, amestecând ocazional, până când este complet netedă. Înmuiați 1/2 din fiecare fursec în ciocolată.
Se presară cu migdale tocate rezervate și se așează pe foi de copt pentru a se seta.