Pâine Scurtă Cu Unt
Nevoie de o desert vegetarian? Pâinea scurtă cu unt ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 16 porții cu 189 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr granulat, zahăr grosier și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Unt De Rom Shortbread, Unt De Arahide Shortbread, și Batoane De Pâine Scurtă Cu Unt.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Puneți făina, untul, zahărul granulat și sarea în vasul unui mixer.
Se amestecă la viteză mică până se omogenizează, apoi se mărește la mediu și se amestecă până când aluatul nu mai este sfărâmicios și se unește.
Apăsați aluatul uniform într-un 9-in. tigaie rotundă pentru tort.
Se presară cu zahăr grosier.
Coaceți până se rumenesc, 30 până la 40 de minute.
Tăiați pâinea scurtă încă caldă cu o furculiță, cu dinți în jos, în 16 bucăți în formă de pană, cu margini shaggy. Se răcește complet, apoi se inversează tigaia pe o suprafață de lucru și se separă cu grijă fursecurile.
* Găsiți zahăr grosier în culoarul de coacere.
Faceți înainte: până la 5 zile. Păstrați etanș până la 1 săptămână.